17.12.2011

Itse tehtyä ruokaa


Tämä viikko on kiertueen ensimmäinen "split-week". Tämä tarkoittaa siis sitä, että alkuviikon esiinnyimme Rouenissa ja nyt esiinnymme Nantesissa. Split-weekit ovat kuulemma Ranskan erikoisuus eikä niitä harrasteta juuri missään muualla. Nämä siis jatkuvat heti uuden vuoden jälkeen, kun palaamme Dublinista Ranskaan.

Täällä Nantesissa majoitumme hotellissa, jossa huoneet ovat oikeastaan pieniä kahden hengen asuntoja. Meillä on siis jälleen hotellihuoneessa oma keittiö. Päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja tein ensimmäistä kertaa kiertueen aikana kunnon ruokaa itselleni. Tuloksena oli spagettia ja jauhelihakastiketta juuri sillä tavalla, kuin olen tottunut kotona Suomessa sitä laittamaan. Juuri nyt istun koneen ääressä kädessäni kuppi kuumaa suklaasta tehtyä kaakaota. Nautin todella mahdollisuudesta laittaa itse ruokaa kaiken pikaruoan ja valmisvälipalojen jälkeen.

Viikonloppuna on vielä neljä näytöstä ennen joulutaukoa. Maanantaina lennän Suomeen, jossa olen jouluaattoon asti. Tiistaina käyn Turussa moikkaamassa ystäviä ja loppuviikon vietän hieman aikaista joulua kotona Sauvossa. Pian siis näen monia teistä! =)

(Sijainti: Nantes, Ranska)

1 kommentti:

  1. Nam, suklaasta tehty kaakao kuulostaa hyvältä. Ja itse tehty ruoka. Hienoa, että pääset käymään kotona. Nähdään Sauvossa! terveisin Maarit

    VastaaPoista