9.3.2012

In show

In show tarkoittaa numeroa, joka esitetään kiertueen omalle porukalle. Se on siis tilaisuus esittää muille, mitä itse haluaa. Lisäksi esitykset videoidaan ja lähetetään Disneyn kykyjenetsijälle, joten esitysten avulla on mahdollisuus myös näyttää omia kykyjään.

Meillä oli tänään tämän kiertueen in show-esitys, jossa suurin osa luistelijoista esitti omia luomuksiaan tai numeroita ja hahmoja eri Disney-kiertueilta. Saimme nähdä muun muassa perinteisiä yksin- ja pariluisteluohjelmia, sovituksen Rock of Ages-musikaalista ja Toy Storyn kolmisilmäiset avaruusolennot tanssimassa diskomusiikin tahdissa. 

Itse en aluksi aikonut esittää mitään. En keksinyt mitään, mitä haluaisin esittää, enkä oikein kokenut ajatusta muiden luistelijoiden edessä esiintymisestä kovin houkuttelevaksi. Viime sunnuntaina kuitenkin juttelimme muutaman kaverin kanssa esityksistä ja heittelimme hassuja ideoita ilmaan. Aloin innostua ja päätin laatia pienen in show-numeron.

Päädyin esittämään hyvin melodramaattisen tarinan siitä, miten yksi ohdake näytöksemme Helinä-keiju-osasta päätyy sattumalta Arielin kalojen joukkoon ja ihastuu kalaan. Kala kuitenkin jättää ohdakkeen ja ohdake palaa surullisena maan pinnalle. Numeron alkuna oli pätkiä näytöksemme ohdake- ja Under the Sea-numeroista ja loppupuoliskona Celine Dionin My Heart Will Go On. Olin hyvin hermostunut ajatuksesta esiintymisestä vielä eilen illalla, koska en ole koskaan ennen esittänyt mitään itse laatimaani koreografiaa tai tarinaa. Tänään esiintyminen tuntui hyvältä ja olen tyytyväinen, etten perunut esiintymistäni, kuten harkitsin vielä eilen. Itse asiassa nautin esiintymisestä todella paljon. Kaikesta päätellen myös yleisöllä oli hauskaa esitystäni katsellessa.

Nyt on aika taas lähteä esiintymään tavalliseen tapaan Hessuna ja hevosena, tai mitä rooleja tänä iltana onkaan vuorossa. Viikonloppuna on luvassa täysi six-pack näytöksiä. Sitten suuntaamme kohti Sevillaa.

(Sijainti: hotelli, Madrid, Espanja)

1 kommentti: