14.10.2012

Sattuu ja tapahtuu

Charlotte on oikein viehättävä paikka. Useat puistot, suihkulähteet ja kukkaistutukset tekevät myös tornitalojen kansoittamasta keskustasta yllättävän viihtyisän. Perjantaina kiertelimme kaupungilla ja löysimme myös alueen, jossa on kauniita 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alusta peräisin olevia puutaloja. Lisää kuvia Charlottesta: Charlotte, NC

Uptown Charlotte
Hotellimme sen sijaan sijaitsee kaukana keskustasta aika tylsällä esikaupunkialueella. Hotellimme ei myöskään ole sieltä parhaasta päästä. Viikon aikana olemme saaneet sietää kylmiä suihkuja, pätkivää nettiä, huijaripuheluita ja yhtenä iltana erään humalaisen (ja luultavasti huumehuuruisen) hotellivieraan toilailuja niin, että poliisit ja ensihoitajatkin piti kutsua paikalle.

Esitykset ovat menneet myös hieman vaihtelevasti. Pieniä teknisiä ongelmia on ollut pitkin viikkoa ja pisteenä i:n päälle eilen illan viimeisessä näytöksessä sattui ketjukolari. Autot olivat poistumassa jäältä, mutta lavasteiden verhot eivät olleet kunnolla auki. Ensimmäinen auto joutui pysähtymään eivätkä takana tulevat huomanneet tätä kaiken teatterisavun läpi. Kolme autoa kolaroi toistensa perään. Vahingot tullaan todennäköisesti laskemaan useissa tuhansissa dollareissa.

Tänään on vielä kaksi esitystä ja sitten matkustamme Charlottesta Knoxvilleen. Toivotaan että tämän päivän näytökset sujuvat hieman paremmin.

1 kommentti:

  1. Esteri kommentoi: virkkaamasi muumipeikko oli tosi hieno!Oliko delfiinin kanssa kiva uida? Olimme eilen Salon uimahallissa pulikoimassa ja laskemassa vesiliukumäkeä.
    Samulin kommentti: Voisitko tuoda minulle yhen pikkuisen alligaattolin poikasen? Telveisiä Samulilta.
    Täällä tehdään vaalityötä. Perttu on keskustan ehdokkaana itsenäisen Sauvon puolesta. Jos pääset käymään Suomen konsulaatissa niin Pertun numero on 11. Every vote counts ;)

    VastaaPoista