3.11.2012

Halloween Florencessa (100. blogiviesti!)

Tällä viikolla vietettiin Halloweenia ja meillä oli tietysti omat naamiaisbileet sen kunniaksi. Pukeuduin (ja maalasin itseni) kreikkalaiseksi Dionysos-patsaaksi kuten kuvasta näkyy. Olin ihan tyytyväinen pukukokonaisuuteen, joka syntyi vain muutaman päivän shoppailun ja puuhastelun tuloksena. Näin bileissä muun muassa Pikachun, Kleopatran, pingviinin, kolme Angry Birdsiä, useita zombeja, Punahilkan ja perunasäkin. Enempää kuvia minulla ei bileistä ole, koska en ottanut kameraa mukaan. Se ei olisi oikein sopinut asuni tyyliin. Jos saan kavereilta kuvia, laitan niitä myöhemmin nettiin.

Halloween-bileissä
Täällä Florencessa ei ole juuri muuta tullut tehtyä. Ensi viikolla North Charlestonissa sen sijaan on luvassa purjehtimista. Kaverini on vuokrannut meille purjeveneen maanantaiksi, joten pääsemme pienellä päiväpurjehdukselle Atlantin rannikolla. Täytyy vain toivoa, että sää suosii.

Nyt täytyy mennä nukkumaan, jotta jaksan huomenna taas kolme näytöstä.

(Sijainti: Florence, Etelä-Carolina)

1 kommentti:

  1. Samulin kommentti: En tunnistanu Joonasta- ei se ollu Joonas. Minulla oli halloween juhla päiväkodissa ja mä olin viikinki.
    Esteri kommentoi: Olit kyllä aika valkoinen. Lähtikö maali pesemällä? Kuinka monta metriä korkea suurin vuori oli? minulla on lähtenyt 6 hammasta ja 4 uutta tulluut tilalle.

    VastaaPoista