27.11.2012

Neuletakki

Edellisessä viestissäni kerroin ostaneeni lankaa uutta neuleprojektia varten. Ostamassani kaavassa oli puseron lisäksi neuletakin kaava, joten päätin tehdä takin. Aloitin heti keskiviikkoiltana ja sain takakappaleen valmiiksi eilen bussimatkalla. Tänään aloin neuloa etukappaleita. Etsin netistä vinkkejä ja neuvoja, ennen kuin aloitin. Useampikin neuloja neuvoi neulomaan molemmat etukappaleet tai hihat yhtä aikaa samoilla puikoilla, jotta niistä tulee samankokoiset.

Neuletakin takakappale
Eilen bussimatkalla yksi kaverini kertoi viimeviikkoisesta pr-tilaisuudesta, jossa eräs nainen oli kysellyt, missä on se "suomalainen nuori mies, joka neuloo". Kyseessä oli sama nainen, jolta ostin langat neuletakkiani varten viime viikolla. Kerroin liikkeessä käydessäni olevani luistelija ja paikkakunnalla kiertueen mukana. Kyllä on pienet piirit täälläkin.

Nyt olemme Savannahssa ja aivan vanhan kaupungin kupeessa. Hotellilta pääsee kävelemällä jokirantaan, moniin kauniisiin puistoihin, kauppoihin ja museoihin. Huomenna on tarkoitus käydä ainakin merenkulkumuseossa ja jouluostoksilla.

Sain vihdoin lisättyä kuvia kahdesta edellisestä kaupungista: Greensboro, NC ja Greenville, SC.

(Sijainti: Savannah, Georgia)

1 kommentti:

  1. Hieno neule! Lähetin sinulle sähköpostia, Anitakin on kirjoittanut.

    terv. Maarit

    VastaaPoista