17.12.2012

Huomenna Torontoon

Täällä Tupelossa ei todellakaan ole ollut kovin paljon nähtävää. Tämä viikko on kulunut lähinnä leppoisasti hotellilla lojuen. Areena on heti hotellin takana, joten kauas ei ole tarvinnut liikkua koko viikkona. En lopulta jaksanut käydä edes kadun toisella puolella automuseossa. Montaa kuvaa ei tullut täällä otettua, mutta täältä löytyy muutama kuitenkin: Tupelo, MS

Main Street, Tupelo
Ensi viikolla sen sijaan on luvassa tekemistä. Huomenna lennämme Torontoon, jossa olemme uuden vuoden päivään asti. Meillä on muutama päivä vapaata ennen joulupyhien näytösputkea. Käyn tiistaina kyläilemässä tädin miehen siskon perheen luona Mississaugassa ja keskiviikkona kiertuekaverini Sarahn kotona Brantfordissa. Torstaina kiertelen Torontoa. Hobitti-elokuva pitäisi myös ehtiä käydä katsomassa, mutta sen ehtii ehkä nähdä töiden lomassakin.

Meillä on 21.-30.12. joka päivä yksi tai kaksi esitystä. Ne ovat onneksi iltapäivänäytöksiä, joten aamuisin saa nukkua pitkään ja iltaisin ehtii myös tehdä jotain. Uuden vuoden aatoksi meille tuli vähän yllättäen iso pr-tapahtuma, jonka vuoksi Toronton keikka pitenee parilla päivällä. Saimme kuulla tästä muutama viikko sitten. Koko luistelijatiimimme esiintyy Torontossa ulkojäällä jollekin kansalliselle tv-kanavalle. Sitä varten harjoittelemme aivan uutta koreografiaa pari päivää ennen uutta vuotta.

1 kommentti:

  1. Laaksonen Saara perh.19. joulukuuta 2012 klo 18.03

    Leena piipahti juuri ja toi paketin sinulta! Kiitos :)
    Samulin kommentti: Kiitos paketista ja koltista, jossa oli pulleita lintuja. Äiti pianko mun kalenteli loppuu,että mä saan avata mun lahjat? (Tämä kysymys toistuu aika monta kertaa päivässä.)
    Esterin kommentti:kuinka monessa paikassa olet käynyt ja ONNELISTTA JOULUAAAAAA (Esteri näpytteli ihan ite.)
    Upea blogi, ihan mahtavia kuvia ja kiitos näistä kuulumisista!

    VastaaPoista