31.12.2012

Hyvää uutta vuotta!

Joulu meni lähinnä töiden merkeissä. Näytösten lomassa ehdin käydä joulukirkossa ja syödä vähän suomalaisia jouluherkkuja. Näytökset ovat tämän vuoden osalta nyt ohi, mutta vielä on pieni työrupeama tänä iltana. Kolme edellistä iltaa olemme harjoitelleet näytösten perään muutaman minuutin numeroa, joka nauhoitetaan tänä iltana Kanadan CTV:lle. Eilen kävimme kenraaliharjoituksissa Toronton Nathan-Philips Squarella, jossa tv-pätkä kuvataan. Siellä on myöhemmin luvassa iso uuden vuoden juhla, jonka tv-lähetyksen lomassa meidän promovideota ilmeisesti sitten näytetään.

Uuden vuoden aaton PR-tapahtuman kenraaliharjoituksissa
Tänään kävin vielä vähän kiertelemässä Torontoa ja ylhäällä CN Towerissa ihailemassa maisemia. Illalla töiden jälkeen juhlistamme kavereiden kanssa uutta vuotta täällä hotellilla. Huomenna on heti aamusta aika matkustaa takaisina Yhdysvaltojen puolelle Bridgeportiin Connecticutiin. Siellä työt jatkuvat heti keskiviikkoiltana.

Lisää kuvia Torontosta: Toronto, ON

2 kommenttia:

  1. Onnea ja terveyttä vuodelle 2013!
    Rakkain terveisin Maarit ja Paavo

    VastaaPoista
  2. Esteri komentoi:Voodun hevonen oli hieno ja söpö,kuvat taas olivat nätejä. oliko se pikku elukka orava vai haissunäätä?
    Samuli komentoi: me käytiin elokuvissa Paimion kinossa. Elokuvan nimi oli Ella ja kaverit.

    Elämää, yltäkylläistä elämää myös vuonna 2013! God is good all the time :)
    T. Perhe Laaksonen

    VastaaPoista