4.12.2012

Joulun odotusta

Savannah on Charlestonin jälkeen kaunein kaupunki, jossa tällä kiertueella olemme käyneet. Kaikeksi onneksi hotellimme oli aivan vanhassa keskustassa ja kävelymatkan päässä useimmista nähtävyyksistä. Kävimme muun muassa parissa museossa, vanhalla ja tunnelmallisella hautausmaalla ja opastetulla hevosvaljakkoajelulla ympäri vanhaa kaupunkia.

Forsyth Park, Savannah
Kuvia Savannahsta löytyy täältä: Savannah, GA

Viime viikolla aloin myös päästä toden teolla joulun odotuksen tunnelmiin, vaikka sään puolesta täällä ei vielä ole tietoakaan joulusta. Tein Savannahssa suurimman osan jouluostoksistani, join iltaisin hotellilla glögiä ja sunnuntaina kävin ensimmäisen adventin jumalanpalveluksessa. Täällä on jo ripustettu joulukoristeet ja pystytetty muovijoulukuuset paikoilleen. Kaupoissa soi joulumusiikki ja Pelastusarmeija on aloittanut keräyksensä kadunkulmissa.

Tänään lensimme Savannahsta Biloxiin. Suurin nähtävyys täällä on kuulemma kasino, joten huomenna lähdemme ajelulle New Orleansiin etsimään jotain vähän idyllisempää. Seuraava viikko kuluu myös täällä etelässä, mutta sitten lennämmekin jo Torontoon. Toivon todella, että siellä on jouluna lunta.

(Sijainti: Biloxi, Mississippi)

1 kommentti: